DESTINACIJA: BRIJUNI

Arhipelag mira i ljepote, očarava svojim netaknutim prirodnim krajolikom i poviješću.

Dobrodošli na Brijune, za koje možemo reći da je eko otočje u Hrvatskoj, obzirom da je dolazak automobilima onemogućen. U Brijunima ćete moći uživati u netaknutoj prirodi, vozeći se biciklom ili vozilom na električni pogon, a svaki prizor oduzeti će vam dah svojom prirodnom ljepotom i kulturnim blagom!

Smješteni uz zapadnu obalu Istre, ovi otoci predstavljaju pravu oazu mira i ljepote koja privlači posjetitelje iz cijelog svijeta.

Brijuni su poznati po svojoj bogatoj povijesti i kulturnom naslijeđu. Ovdje možete posjetiti antičke ruševine, rimsku vilu te brojne arheološke lokalitete koji svjedoče o dugoj povijesti ovog područja. Ne propustite posjetiti prekrasne vrtove, safari park i provesti se biciklom po cijelom otoku, jer ćete zaista uživati u nevjerojatnom spoju prirodne ljepote i kulturne baštine.

Osim toga, Brijuni su poznati po svojoj bogatoj flori i fauni, s brojnim endemskim vrstama biljaka i životinja koje obitavaju na ovom području. Šetnja kroz guste šume i šetnice otoka pruža vam priliku da se povežete s prirodom i uživate u tišini i miru koji ovdje vladaju.

Za ljubitelje aktivnog odmora, Brijuni nude razne mogućnosti za sport i rekreaciju, uključujući biciklizam, ronjenje, jedrenje i golf. Također, možete uživati u brojnim kulturnim događajima i manifestacijama koje se održavaju tijekom cijele godine.

Ukratko, Brijuni su destinacija koja nudi nevjerojatnu kombinaciju prirodne ljepote, kulturnog naslijeđa i aktivnog odmora te su definitivno jedno od mjesta koje trebate posjetiti.

Za svakoga ponešto, volite li više osamu, netaknutu prirodu, hedonizam ili ste pak fan rekreativnih aktivnosti, želite se okušati u nekom novom sportu… odaberite za sebe najbolje…