Usluge

Naše usluge

Svi naši programi imaju isti cilj - individualizirani pristup, male grupe, briga za zdravlje, relaksacija na svim razinama. Svaki naš klijent usvojit će potrebno znanje i alate za poboljšanje vlastitog zdravlja i mentalne ravnoteže, te poticanje pozitivnog razmišljanja i njegovanje veće emocionalne otpornosti.

ZDRAVSTVENI TURIZAM

Programi usmjereni postizanju balansa u cjelokupnom organizmu, uključujući pravilnu prehranu, uravnotežene obroke, životnu ravnotežu, oslobađanje od stresa i mentalnu ravnotežu s ciljem postizanja holističkog zdravlja i opće dobrobiti. Evo pregleda onoga što bi takvi programi mogli sadržavati:

​Strategije životne ravnoteže

Ono što je svima nama neophodno je prihvaćanje važnosti ravnoteže u različitim područjima života, uključujući posao, privatne odnose, tjelesnu aktivnost, slobodno vrijeme i osobni razvoj. Naši zdravstveni i vitality programi bit će usmjereni edukaciji sudionika za učinkovito upravljanje svojim vremenom i energijom, postavljanje granica, davanje prioriteta brizi o sebi i njegovanje zdravih navika koje promiču opću ravnotežu i dobrobit.

Možda vaša kronološka dob govori da još uvijek možete mahnito poslovne obveze, kombinirajući pritom obiteljski život, prijatelje, ali što vam govori biološka dob vašeg organizma? Možda je vrijeme da se resetirate i posložite prije nego ste doživjeli burn-out? Naš tim suradnika zna kako vam pomoći, na vama je da se opustite i s nama krenete na ovo nezaboravno putovanje s nama.

ZDRAVA PREHRANA I FITNESS

Informacije o prehrambenim programima: 
nutricionistička edukacija i smjernice.

Oduvijek tražimo pouzdane odgovore o tome kako hrana utječe na naš organizam, uključujući važnost primjene uravnotežene prehrane u svakodnevnom životu. 

Svaki polaznik dobit će relevantna znanja i alate kako pravilnu prehranu integrirati u užurbanu svakodnevicu kako bi unaprijedili vlastito zdravlje, usporili starenje organizma, te spriječili razvoj genetski predispozicioniranih kroničnih nezaraznih oboljenja. 

Zapamtite da je zdravlje vrlo često u našim rukama, a mi ćemo vas u to uvjeriti.

Izdvajamo:

AKTIVNI ODMOR

Aktivnosti na otvorenom, boot camp programi, preživljavanje u netaknutoj prirodi, škola golfa, škola tenisa, škola jahanja…
Rekreativne aktivnosti su neophodne za unaprijeđenje općeg fizičkog stanja. Redovita tjelesna aktivnost može pomoći u ublažavanju simptoma stresa, tjeskobe i depresije, istovremeno potičući osjećaj sreće, opuštenosti i općeg blagostanja – prehrana tu igra važnu ulogu.

Briga o sebi i svom zdravlju nije isključivo orijentirana u neko "posebno" vrijeme kada odlučimo povesti brigu o sebi. Briga za sebe i svoje zdravlje trebala bi biti dio vašeg odmora, stoga smo za vas osmislili niz zanimljivih paketa, za svakoga ponešto.

Izdvajamo:

DETOKSIKACIJA I SPA

Yoga retreat program, Body and Mind Detox.

Naš organizam je savršen stroj za detoksikaciju koji je ponekad usporen ili onemogućen zbog našeg načina života, stoga je, s vremena na vrijeme, potrebno, s vremena na vrijeme, priuštiti sebi potreban odmor, bilo fizički ili psihički.

Izdvajamo:

NutriTravel

Ponuda za tvrtke

Pripremili smo nekoliko različitih ponuda za zdravije i sretnije radno okruženje.

Ponuda zdrave prehrane, Team Building aktivnosti i programi za unaprijeđenje zdravlja zaposlenika.