O nama

NutriTravel - više od putovanja

Naše ponude čine vaše putovanje nezaboravnim iskustvom: bilo da se želite na taj put otisnuti sami, u želji za odmorom, bijegom od svakodnevnog stresa, ili pak organizirati putovanje za svoj tim suradnika, prijatelje ili obitelj… U svakom slučaju, brigu o svemu prepustite nama.

Vaš je zadatak da nas kontaktirate i tu prestaje sva vaša briga o narednom putovanju ili programu kojeg ste odabrali. Naši paket aranžmani kombiniraju udoban smještaj s raznolikim wellbeing aktivnostima, uključujući radionice zdrave kuhinje, tehnike eliminacije stresa, sportske aktivnosti poput škole tenisa, golfa, boot camp ili yoga retreat. To su neki od programa koje imamo u ponudi. Boravak u još neistraženim dijelovima Hrvatske, uživajući u svim prirodnim ljepotama, je mali dio onoga što je potrebno svima nama kako bismo i na putovanjima pronašli unutarnji mir i ravnotežu te se spremni vratili u svakodnevni ritam.

Koju god destinaciju ili program da odaberete, naš je zadatak vaše naredno putovanje učiniti jednim ugodnim i aktivnim odmorom, tijekom kojeg ćete nešto i naučiti ili se kušati u nekim novim aktivnostima. Sigurni smo da ćete još dugo pričati o svemu što ste doživjeli!

Rad sa vrhunskim stručnjacima dodatno će oplemeniti svaki program, nudeći nezaboravna iskustva.

Stručno znanje

Upoznajte NutriTravel

Naše osnivačice Maša Frković i Martina Linarić, spoj su dugogodišnjeg rada i iskustva svake na svom području djelovanja - putovanja i preventivne brige za zdravlje, možda na prvi spomen dva nespojiva područja, odlučile su pretočiti u jedno, jer tako je i njihovo poznanstvo a danas i prijateljstvo započelo…

Godine iskustva omogućile su nam da za vas napravimo nešto više, osmislimo različite programe u kojima možete uživati tijekom cijele godine, na različitim destinacijama, kako bi svatko od vas pronašao nešto za sebe…

Naš tim stalnih suradnika

Maša Frković
Martina Linarić
Valentina Pandya Santini
Ana-Marija Lušičić

Krenite s nama na putovanje prema boljem ja.

NutriTravel, gdje počinje vaše putovanje transformacije.