NutriTravel tim
mag.oec.

Maša Frković

Nakon završetka studija, zapošljava se u grupaciji Hoteli Haludovo Malinska na otoku Krku, a nakon toga u Liburnija Riviera Hoteli d.d., gdje radi kao inspektor interne kontrole uz što je dodatno angažirana na poslovima planiranja razvoja poslovanja, planiranja prihoda i rashoda te hotelskih operacija.  

Maša aktivno vlada njemačkim, talijanskim i slovenskim jezikom u govoru i pismu.

1997. stječe licencu turističkog vodiča za njemački jezik za za Primorsko-goransku, Ličko-senjsku i Istarsku županiju te surađuje s renomiranim touroperaterima iz Njemačke i Italije u kreiranju i plasiranju turističkih paket aranžmana i ostalih usluga za emitivna turistička tržišta.

U tom periodu ističe se kao aktivni informator Hrvatske turističke zajednice u sklopu turističkih sajmova diljem Europe.

Od 1999. radi za putničku agenciju Olivari d.o.o. gdje se bavi poslovnim prognoziranjem i planiranjem te  prodajom i marketingom s naglaskom na posebnu tržišnu nišu aktivnog turizma i putovanja za sportaše poput biciklista, nogometaša, tenisača te profesionalnih alpinista i planinara.

Od 2016., ističe se njen rad u Hoteli Njivice d.o.o. u odjelu prodaje za grupna putovanja, ugovaranju paketa za grupe te praćenju i analizi tog segmenta. Tijekom 2016. i 2017., radila je kao menadžerica za prvi vinski hotel u Hrvatskoj, Vinotel Gospoja, od predoperativne faze otvaranja hotela i svih pripremnih radnji do operativnog praćenja poslovanja, planiranja prihoda i rashoda, organizacije hotelskih operacija te prodaje i marketinga. Maša je bila gost predavač na kolegiju Poduzetništvo i inovacije na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji. 

Godine 2017., Maša postaje uspješna samostalna poduzetnica kada otvara privatnu putničku agenciju Travel.In. Djelatnost je osim za prodaju specifičnih paket aranžmana, orijentirana i na ugovaranje i posredovanje paket aranžmana za treće strane, organizaciju edukacija, pružanje know how i konzultantskih usluga u prodaji i marketingu.

Cilj je promicati nove trendove u turizmu i dijeliti znanje  i iskustvo s drugima.

Maša Frković
Maša je diplomirala na Hotelijerskom fakultetu Opatija, Sveučilišta u Rijeci, 1993. godine. Kao nagrađena izvrsna studentica sudjelovala je u studentskoj razmjeni u Heidelbergu u Njemačkoj gdje je počela usvajati internacionalna znanja iz područja turizma.
Martina Linarić
Martina je diplomirala 2007.g. na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu, Zagreb. Završila doktorski studij na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije, također u Zagrebu, 2013.g, smjer inženjerska kemija.
NutriTravel tim
dr.sc.

Martina Linarić

Po završetku studija otvara privatni Centar za nutricionizam i edukacije čija je osnovna djelatnost optimizacija prehrane u svrhu preventivne brige za zdravlje i edukacija osoba s već postojećim zdravstvenim poteškoćama.

Martina je iskustvo rada s osobama narušenog zdravstvenog stanja, raznim oboljenima, poremećajima hranjenja kao klinički nutricionist stjecala u radu u sklopu javnih zdravstvenih ustanova, rehabilitacijskih centara te privatnih klinika i poliklinika kao i u sklopu privatnog Centra za nutricionizam i holistički pristup zdravlju. Od zdravstvenih ustanova čiji je i danas stručni suradnik istaknuti ćemo: Specijalna bolnica Sv. Katarina u Zagrebu; Specijalna bolnica Medico, Rijeka; Thaallassotherapija, Crikvenica; Pediatrics Plus, prva privatna poliklinika za djecu i adolescente; Terme Selce, poliklinika za dijagnozu, liječenje, rehabilitaciju i sportsku medicinu.

Stalni je suradnik RTL-ovog tima kao nutricionist u provedbi programa i show-a ‘’Život na vagi’’ od 2019.g.

Osim iskustva u kurativnom i preventivnom liječenju prehranom, Martina ima i dugogodišnje iskustvo rada u suradnji sa sportskim klubovima i timovima, od čega ističemo pripremu sportaša nogometaša, atletičara, profesionalnih biciklista za velika natjecanja/utakmice kao poznate biciklističke utrke s ciljem optimizacije prehrane i zdravstvenog stanja profesionalnih sportaša i pripreme za velika natjecanja. Od važnijih suradnji spomenuti ćemo Atletski klub Rijeka, Edelsten Bike Camp priprema profesionalnih biciklista za velika natjecanja sa istaknutim trenerom i nekadašnjim reprezentativcem Republike Njemačke g. Oliver Gref.

Autor je nekoliko stručnih publikacija, redoviti je stručni predavač na raznim kongresima, skupovima tematike utjecaja prehrane na zdravlje (primjerice, Celijakija kao bolest današnjice; Internacionalni kongres Nutricije i kliničke dijetoterapije, lipanj 2013.; Rijeka; Mediteranska prehrana u rehabilitaciji kardioloških pacijenata; Internacionalni kongres nutricionista; studeni 2016., Zadar; Suplementacija kod sportaša i rekreativaca; Edukativne radionice u suradnji s Riječkim Sportskim Savezom (RSS); projekt JUST SPORT – borba protiv dopinga u profesionalnom sportu; Prosinca 2017.g., Rijeka te mnogi drugi) kao i važnosti prehrane u području zdravstvenog turizma (Dijetoterapija u zdravstvenom turizmu; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti;  1. kongres zdravstvenog turizma; srpanj 2017; HAZU Zagreb; CIHT  listopad 2022.g.  Crikvenica International Health Tourism Conference; predavač/panelist ‘’Važnost nutricionizma u zdravstvenom turizmu’’ …). 

Autor teksta za znanstveni časopis Medix (ožujak 2024.g.) Prehrana i način života – uloga u liječenju pretilosti te predavač kao i panelist na simpoziju „2nd Adriatic Symposium on Obesity“  – Centar Gervais, Opatija, travanj 2024.

Autor je edukativne virtualne kuharice ”Martinina kuhinja” za pripremu  posebno osmišljenih zdravih, brzih i ukusnih obroka u suradnji sa RTL, Hrvatska, 2021., Zagreb.

Redoviti je autor niza stručnih publikacija, blog edukativnih tekstova za niz internet portala i časopisa poput RTL.hr, 24 sata, Indeks.hr, naturala.hr, slobodnadalmacija.hr, zadovoljna.hr, Novi list, Glorija, Ljepota i zdravlje.. te niza drugih….te stručni suradnik u pripremi edukativnih materijala za informiranje šire javnosti o važnosti implementacije pravilne prehrane u svakodnevni život te utjecaju iste na zdravlje potrošača, te od suradnji može istaknuti suradnju sa CroMaris Hrvatska, Podravka d.d., i mnogih drugih.

NutriTravel tim

Valentina Pandya Santini

Valentina je nezobilazan dio našeg tima kojeg odlikuje iskustvo,  disciplina, spremnost na rad i ono za šta smo sigurni je da ćete se u njezinoj blizini osjećati energizirano i da ćete popratiti sa zadovoljstvom svaku aktivnost koju će Valentina ciljano pripremiti za vas.

Godine ulaganja u dodatna usavršavanja, Valentinu su pozicionirale visoko na tržištu wellness industrije, posebo ističemo programe oporavka tijela, rehabilitiacijske programe, terapije masažama, od kojih ćemo istaknuti danas popularnu Bowen tehniku.

2011. g. Valentia brendira i zaštićuje poseban oblik aktivnosti na mini trampolinima Fit & Fun mini trampolin. Od tada je zaslužna za edukaciju i certificiranje preko 40 instruktora kako u HR tako i u inozemstvu.

Od 2023.g. Anamarija je i dio liječničkog tima Specijalne bolnice Medico Rijeka kao magistra psihologije.

Od dodatnih edukacija istaknuti ćemo:

• YMCA-London -Level 1 ETM

• 500 RYT- Yoga & Ayurveda center NY, USA

• Total Barre YMCA(Marrithew Academy)London, Wimbledon

• Basi Pilates-Mat

• Injuries & Pathologies (London )

• Special Olympics Malta  (Warsaw)

• Dance fitness certificate

• Higeja -Klasična masaža (Zagreb)

• Bowen terapeut  (Zagreb)

Valentina Pandya Santini
Više od petnaest godina iskustva u fitness industriji, od čega deset godina rada i iskustva te dodatnih edukacija u inozemstvu (United Kingdom - London, Malta, Švicarska, Slovačka).
Anamarija Lušičić
Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Rijeci te stekla naziv magistra psihologije. Ana-Marija koristi integrativni pristup u radu te se nastoji prilagoditi individualnim potrebama svakog klijenta. Tematski se najviše bavi stanjima akutnog i kroničnog stresa kao i utjecaja stila života na opće psihičko stanje pojedinca.
NutriTravel tim
mag.psih.

Ana-Marija Lušičić

Tijekom stažiranja radi na razvijanju, pripremi i provedbi projekta radionica za građanstvo – “Stres i antistres radionice”. Ima iskustvo psihosocijalnog rada s djecom pri dječjem domu „Tić“.

Ana-Marija je iskustvo rada stjecala osim na pripravničkom stažu kao i u radu u brojnim javnozdravstvenim ustanovama. Ističemo njezino trenutno zaposlenje i iskustvo rada tijekom poslijednjih deset godina kao dio liječničkog tima u KBC-u Rijeka, pri Klinici za psihijatriju i u Referentnom centru za psihotraumu.

Tijekom cijelog razdoblja Ana-Marija se aktivno usavršava kroz brojne inozemne i domaće edukacije.

Ističemo edukaciju za praktičara Ekspresivne Art terapije gdje je i dvije godine radila kao asitent u navedenoj ustanovi. Također ima i završenu edukaciju za Transakcijskog analitičara.

Ana-Marija u Zagrebu završava edukaciju za praktičara iz neurolingvističkog programiranja za primjenu psihološko-komunikacijskog modela koji se sastoji od elemenata različitih terapeutskih i komunikacijskih metoda; biheviorizma, geštalta, hipnoze, terapije razgovorom po Rogersu i cjelokupne obiteljske terapije.
Posjeduje i diplomu završene terapijske metode u radu sa psihološkim poemećajima i traumama .- EMDR (Eye Movement Desenzitization and Reprocessing).

Članica je hrvatskih i europskih stručnih udruženja: Hrvatske psihološke komore, Hrvatske udruge za Transakcijsku analizu, Hrvatske udruge za Ekspresivnu art terapiju i Europske asocijacije za Transakcijsku analizu.

Imate li pitanja za nas? Želite li više informacija ili jednostavno želite pokrenuti svoj novi život? Kontaktirajte nas i mi ćemo vam s radošću odgovoriti na sve vaše upite.